Habib-i Neccar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 03262272029
WEB https://habibineccarihl.meb.k12.tr
Adres : Saraykent Mah. Şükrü Balcı Cad. Antakya / Hatay
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren, imam hatip liselerinden bir adım önde olan kurum olmayı başarmaktır. EĞİTİMDE LİDER KALİTEDE ÖNDER OLALIM !!!!
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirerek akademik ve mesleki eğitim verilecek ortamlar hazırlamaktır.
BAŞARILAR : Hatay bazında yapılan Arapça Bilgi ve Şiir yarışmasında okulumuz grubunda 3. olmuştur. Yapılan YGS deneme sınavında birinci olan öğrenciler; Beyza BOZKURT(9/A), Fatma NARIN (10/A), Betül KOŞAR (11/C) Bakanlığın düzenlediği Kur´an-ı Kerim okuma yarışmasında 9/A Sınıfından öğrencimiz Gönül Edibe ÖZTÜRK Hatay İkincisi olmuştur.

Saatler : 08:00 12:00 13:00 15:20
Servis :